Single Blog Title

This is a single blog caption

АПРИЛ ОТВОРЕН МЕСЕЦ НА РАКОМЕТОТ ВО РК ЕНХАЛОН

Почитувани,

родители,и наши идни членови Рк Енхалон по повод 10 годишнината од постоењето на клубот,месец Април го прогласи за отворен месец на ракометот.

Сите заинтересирани дечиња кој што сакаат да тренираат ракомет се ослободени од чланарина и месец Април ќе им биде гратис.

Со почит:

Рк Енхалон Струга

 

Leave a Reply