Single Blog Title

This is a single blog caption

Пристигнаа новите банери за претстојниот турнир Енхалон Куп 2021 Струга 18-21 Јуни

Почитувани,

Започнаа подготовките за претстојниот ракометен турнир Енхалон Куп 2021 Струга 18-21 Јуни.

Пристигнаа новите банери.

Во наредниот период следат многу новитети што ги подготвуваме за нашата ракометна иднина.

Повик до сите ракометни клубови во Република Македонија да земат активно учество на турнирот,и сите

заедно да придонесеме за развојот на ракометот и спортот во нашата држава.

Со срце за МАКЕДОНИЈА !

 

Со почит:

Ракометен Клуб Енхалон-Струга

 

Leave a Reply