Ракометен клуб
ЕНХАЛОН Струга
Welcome To
2021 година
НОВ ПРВОЛИГАШ

НАЈНОВИ ВЕСТИ

Пристигнаа новите банери за претстојниот турнир Енхалон Куп 2021 Струга 18-21 Јуни

Почитувани, Започнаа подготовките за претстојниот ракометен турнир Енхалон Куп 2021 Струга 18-21 Јуни. Пристигнаа новите банери. Во наредниот период следат многу новитети што...
Read More

TАБЕЛА = НАСКОРО

Team WD LPTS
1 РШ КЛ 7 8 0 0 24
2 РК Охрид 2013 7 0 1 21
3 РК Струга 6 0 2 18
4 РК Пелистер 5 0 3 15
5 РК Сани 3 0 5 9
6 РК Еурофарм Пелистер 2 0 6 6
7 РК Енхалон 1 0 7 3
8 РК Преспа Вардар 0 0 8 0

Gallery